STK Temsilcileri Emniyet Müdürü Ayhan'ı Ziyaret Etti

Muş Bulanık ilçesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ı makamında ziyaret ettiler.

STK Temsilcileri Emniyet Müdürü Ayhan'ı Ziyaret Etti
Bulanık İlçe Esnaf Sanatkar Odası Başkanı Hanifi Koşuncu, Esnaf Kredi Kooperatif Başkanı Yakup Kaya, Bulanık Kızılay Şube Başkanı Seracettin Yılmaz, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, Bilican Spor Başkanı Veysi Yılmaz, TÜMSİAD Bulanık Şube Başkanı Ercan Yılmaz ve gazetecilerden oluşan STK temsilcileri İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Bulanık ilçesinin kalkınmasında ve gelişmesinde STK’ların desteğinin önemli olduğu, kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttükleri faaliyetlere STK’ların da dahil edilmesinin başarıyı daha kısa sürede yakalamada bir gereklilik olduğunu dile getiren STK temsilcileri, Bulanık ilçesinde mevcut huzur ve güven ortamını daha da üst seviyelere getirilmesinde Emniyet Müdürlüğü’ne destek vermeye hazır olduklarını, bilhassa aile içi şiddeti önlemek için Emniyet Müdürlüğü’nün Toplum Destekli Polislik faaliyetlerine katkı sağlamak istediklerini ifade ettiler. Temsilciler, "Bulanık Muş’un en büyük ilçesidir. Tabiki Eskiden Bazı nahoş olaylar meydan geldi. Bu olayları hep birlikte çözeceğimize inanıyoruz" dediler.

İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bulanık ilçesinin gelişmesi ve kalkınmasında güvenliğin öncelikli olarak önemli olduğunu söyledi.

Bulanık’ta huzur ve güven ortamının güvenlik hizmeti sunulan vatandaşların katkılarıyla iyi bir seviyeye getirildiğini ifade eden Ayhan, daha da ileriye götürülmesi noktasında STK temsilcileri ile işbirliğine hazır olduklarını, herkesin yasaların verdiği hak ve hukuk sınırları içerisinde işbirliğinin mümkün olabileceğini dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ziyarette bulanan STK temsilcilerine ikramlarda bulundu.
Kaynak: İHA