Seranova Seramik MÜSİAD Fuarındaki Yerini Aldı

Seramiğin parlayan yıldızı Seranova Seramik; Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneğinin (MUSİAD) düzenlediği 16. Müsiad Expo’da CNR Expo fuar merkezindeki yerini aldı.

Seranova Seramik MÜSİAD Fuarındaki Yerini Aldı
Yerli ve Yabancı 700’e yakın farklı sektörlerden şirketin yer aldığı fuarda Seranova Seramik fuar için özel seçtiği birbirinden farklı ürünlerini tanıtıyor. Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper “MUSİAD üyesi olarak ilk kez katıldığımız 16. Expo Fuarı farklı sektörlerden yerli ve yabancı firmaların bulunduğu bir fuar, bizde her zevke uygun yeni tasarlanmış birbirinden farklı ürünlerimizi bu fuarda sergileme fırsatımız oldu. MUSİAD bizim için ulusal ve uluslararası alanda marka bilinirliğini arttırma, tanıtım, pazarlama ve yeni pazarlara erişebilme konusunda en iyi fırsat olduğunu düşünmekteyiz. Bu hafta sonu 38.’si düzenlenecek İstanbul Maratonu’nun ‘15 Temmuz Şehitleri İçin Koşuyoruz’ sloganının kendilerini etkilediğini ve Uşaklı Maratoncu Koşan Adam Akın Yeniceli ile sponsorluk anlaşması yaparak bu anlamlı Maratonda Seranova Seramik’in de bulunmasını sağladık” dedi.

Uşaklı Maratoncu Koşan Adam Akın Yeniceli ise Seranova Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper’e vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür ettiğini, bu yıl daha da anlamlı hale gelen 38. İstanbul Maratonunda başarılı bir yarış çıkaracağını dile getirerek, “Salı günü sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın TBMM sinde yapmış olduğu Grup toplantısı sonrası Başbakanımızın seramik üzerine basılı fotoğrafını Seranova Seramik Personel ve İdari İşler Müdürü Seçil Özyurt ile beraber verme fırsatımız oldu” dedi.

Kaynak: İHA