Kepez Belediyesi'nden 11 Yeni Yatırım

Kepez Belediyesi, 11 yeni eser için açılış ve temel atma töreni düzenliyor.

Kepez Belediyesi'nden 11 Yeni Yatırım
Antalya’da bu yılın ilk 5 ayında 18 yatırımı ilçeye kazandıran Kepez Belediyesi, önümüzdeki günlerde 11 eser için açılış ve temel atma töreni düzenliyor. Tören, yapımı tamamlanan 8 eseri ve inşasına başlanılacak olan 3 tesisi kapsıyor. 17 Kasım’da Fatih Mahallesi Semt Spor Sahası’nın hizmete açılışı ile başlayacak olan hizmet şöleni, 22 Aralık Perşembe günü ‘Muhtarlık Hizmet Birimi Binasının’ hizmete alınması töreniyle sona erecek.

Temeli atılacak ve açılışı yapılacak eserlerin Kepez’e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepez’in gelişme trendindeki güzellikleri ilçede yaşayanlarla paylaşmaktan mutlu olacağız. Törenlerle şehre ait olmanın anlamını, eserleri birlikte üretmenin sevincini, heyecanını birlikte yaşayacağız. Güzellikleri paylaşmak, eserleri ortak akılla birlikte yaptığımıza vurgu yapmak amacıyla bu törenleri düzenliyoruz, düzenlemeye de devam edeceğiz” dedi.

Açılışı ve temeli atılacak olan eserler:

Fatih Mahallesi Semt Spor Sahası Açılışı (17 Kasım Perşembe), Sosyal Yardım Merkezi Temel Atma Töreni (21 Kasım 2016 Çarşamba), İsmail Hakkı Kaya Okulu Temel Atma Töreni (23 Kasım 2016 Çarşamba), Kızıllı Semt Spor Sahası Açılışı (25 Kasım Cuma), Esentepe Semt Konağı Temel Atma Töreni (28 Kasım Pazartesi), Ayanoğlu Semt Spor Sahası Açılışı (01 Aralık Perşembe), Bilişim Sınıfı Açılışı (05 Aralık Pazartesi), Bilişim Sınıfı Açılışı (13 Aralık Salı), Çankaya Mahallesi Taziye Evi Açılışı (16 Aralık Cuma), General Şadi Çetinkaya Okulu Çok Amaçlı Salon Açılışı (19 Aralık Pazartesi), Muhtarlık Hizmet Birimi Binası Açılışı (22 Aralık Perşembe)
Kaynak: İHA