İscehisar'da '13. Uygulamalı Girişimcilik' Eğitimi

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, İscehisar Esnaf Odası bünyesinde düzenlenen '13. Uygulamalı Girişimcilik' eğitimi tamamlandı.

Eğitim sonunda düzenlenen programda İscehisar Esnaf Odası, eğitime katılan 25 kursiyeri Afyonkarahisar Kredi Garanti Fonu Müdürü Veli Doğan ile Uzman Volkan Çakıcı’yı kursiyerler ile buluşturarak tanışma ve bilgi alışverişinde bulunmalarını sağladı.

Oda Başkanı Ahmet Sav, İscehisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak '13. Uygulamalı Girişimcilik' eğitimini tamamlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Sav, şöyle konuştu:

'2014 yılında başlayan bu serüven, katılımcıların gösterdiği ilgi İş-Kur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürü Mustafa Çanakçı'nın destekleri ve eğitmenimiz Münevvere Yıldız'ın özverili çalışmaları ile 13. kursumuzu bitirdik. Kredi Garanti Fonu Afyonkarahisar Şubesi Müdürü Veli Doğan ve Uzman Volkan Çakıcı beylerin bilgilendirici konuşmaları bizleri fazlası ile mutlu etti. 13. Uygulamalı Girişimcilik eğitimlerimize 40 kişi başvurmuş, eğitime 25 kişi alınabilmiştir.'

Kaynak: AA