Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne Görev Değişimi

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, görevi yeni atanan Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy’a devretti.

Adana Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne Görev Değişimi
Genel sekreterlikte gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, bu işin bir hizmet yarışı olduğunu görev yaptığı süre içerisinde hizmet bayrağını taşımaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Arıkan, "Bu toprakların çocuğu olarak 2 yıldır taşıdığım bu görevi Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy’a hakkıyla emanet etmekten onur duyuyorum, Adana’nın sağlığını daha iyi noktaya getireceğine eminim. Bu süre zarfında verdikleri desteklerden dolayı ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, her zaman genel sekreterimizin yanındayım" dedi.

Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini devralan Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy’da yaptığı konuşmada, makamların tayinle gelinen ve gidilen yerler olduğunu vurgulayarak, “Bu makamlar hizmet makamıdır. İnşallah bu süre zarfında ben de sayın hocamız gibi hakkıyla bu önemli görevi ifa ederek başka bir arkadaşımıza emanet edeceğim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. İbrahim Ethem Özsoy, Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan’a, çiçek verdi. Arıkan, teşekkür ederek Özsoy’a çiçek ve Adana motifli ürünlerden oluşan bir set hediye etti.

Devir teslim töreninin ardından Genel Sekreter Özsoy, genel sekreterliğe bağlı sağlık tesisinin başhekimleri ile toplantı yaparak çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA