Yukarızeytin Köyünden Özel İdare'ye Yatırım Teşekkürü

Osmancık’ın Yukarızeytin Köyü Muhtarı Mehmet Güngör, köyüne yapılan yatırımlardan dolayı yetkililere teşekkür etti.

Yukarızeytin Köyünden Özel İdare'ye Yatırım Teşekkürü
İl Özel İdaresi tarafından köyün parke taşının yanı sıra altyapı, sulama kanalı gibi acil ihtiyaçların kısa sürede karşılandığını belirten Mehmet Güngör, “Köyümüze geçtiğimiz sene 2 bin 800 metrekare parke taşı yapılmıştı. Talebimiz üzerine bin 800 metrekare ek parke taşı yapıldı. Köyümüzün kuzeyinde kalan arazilerin sulama problemi vardı. Şu anda 2 bin 100 metre sulama kanalının inşaatı devam ediyor. Ayrıca köy merkezinde ihtiyaç duyulan istinat duvarı yaklaşık 110 bin TL yatırımla tamamlandı.” dedi.

Köy Muhtarı Mehmet Güngör, köyün taleplerinin aynı yıl içerisinde yatırım programına alındığını hatırlatarak, “Köy halkımızla her Cuma günü istişare yapıyoruz. Köyümüze yönelik devlet desteğine ihtiyaç duyulan yatırımlar için ilgili makamlara resmi başvuru yapıyoruz. Bugüne kadar talep ettiğimiz yatırımlar maliyetine bakılmadan hemen yatırım programına dahil edildi. Bu kadar hızlı hizmet almak bizleri onurlandırdı. Yukarızeytin Köyü halkı olarak devletimizin varlığını, gücünü ve millete verilen değeri hissettik” diye konuştu.

Köye yapılan yatırımlardan dolayı yetkililere teşekkür eden Mehmet Güngör, “Bu yatırımlar belki yıllardır beklediğimiz yatırımlardı. Elbette bu aşamaya kadar siyasilerimizden, bürokratlarımıza kadar çok kişinin emeği var. Ben başta köyümüze kadar gelerek sorunlarımızı dinleyen Çorum Valimiz Necmettin Kılıç ve TBMM İdare Amirimiz Salim Uslu olmak üzere, milletvekillerimize, ilçe kaymakamımıza, belediye başkanımıza, il genel meclis üyelerimize ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah onlardan razı olsun” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA