Morhipo.Com'un Mobil Trafiği Arttı

Morhipo.com, yaptığı yeniliklerle mobil trafik oranını artırdı. Sitenin toplam trafiğinin yüzde 69'u mobilden geliyor.

Morhipo.com, kadın ve erkeklerin moda ürünleri için online alışverişlere ne kadar zaman ayırdıklarını açıkladı.

Günlük ziyaretçilerinin yüzde 60'ını kadınların, yüzde 40'ını ise erkeklerin oluşturduğu Morhipo.com'un verilerine göre, 2015 yılında masaüstünde 9 dakika harcayan erkekler bu yıl bu süreyi 10 dakikaya çıkarırken, geçen yıl 12,5 dakika harcayan kadınlar 13 dakikaya yükseltti. 2015 yılında mobilde 7 dakika harcayan erkekler için bu yıl bu süre 7,5 dakikaya, geçen yıl 9 dakika harcayan kadınlar için 9,5 dakikaya yükseldi.

Morhipo.com'un mobilde yaptığı yenilikler, müşterilerin mobilde daha fazla zaman geçirmesini sağladı. Site bu yenilikler sayesinde mobil trafik oranını artırdı. 2016 kasım ayı itibariyle Morhipo.com'un toplam trafiğinin yüzde 69'u mobilden geliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, şunları kaydetti:

'Sezon kapısı ile indirim kapısını buluşturduğumuz stratejilerimizle Türkiye'de modayı 7'den 70'e herkese ulaştırıyoruz. Modayı büyük kitlelere ulaştırmamızın temelinde ise moda severlerin alışverişlerini kolaylaştıran uygulamaları hayata geçirmiş olmamızın çok önemli bir payı var. Tıkla-Gel, Kapıda Ödeme, Mağazalardan Teslimat ve İade, Tek Sepet, Hızlı Teslimat, Mobil Site, iOS ve Android Uygulamaları, Responsive Tasarım gibi hizmet ve uygulamalarımızla online alışverişte daha kolay ve mutlu bir deneyim yaşatıyoruz.

Özellikle mobilde yaptığımız güncellemelerle müşterilerimizin daha hızlı sonuca ulaşmalarını sağlıyoruz. Bunun sonucu olarak da mobilde müşteri sayımızı daha da artırdık. Şimdiye kadar olduğu gibi gelecekte de hayata geçireceğimiz yeni projeler ile Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan her kesimden insanı moda ile buluşturmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA