Gediz'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 2016 Yılı Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına yönelik yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Gediz'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Akademik Başarıyı artırma çalışmaları kapsamında 8.sınıf öğrencilere yönelik yapılan kazanım değerlendirme sınavları sonucunda okullarında birinci olan öğrenciler için Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.

Törene Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenden önce öğrencilerle birlikte tüm misafirlere öğle yemeği verildi.

Yemeğin ardından başarılı öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından takdim edildi.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin aldıkları başarılı sonuçlardan gurur duyuyoruz. Gediz eğitimde marka kent olarak anılmaya devam edecek. Öğrencilerimiz her sene sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlarla ilçemizin başarı çıtasını yükseltiyorlar. Öğrencilerimizi ve bu başarılarda emeği geçenleri kutluyorum. Bu başarılar da bize yetmez, daha iyisini elde etmek için daha çok çalışacağız ve başarılara yenisini ekleyeceğiz. Öğrencilerimiz, kazandıkları okulları başarı ile tamamlayarak meslek hayatlarına emin adımlarla başlayacaklardır. Gediz Belediyesi olarak eğitime verdiğimiz destek her zaman katlanarak devam edecektir” dedi.

(MA-EFE)
Kaynak: İHA