Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Merkezi'yle Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetimiyle bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Merkezi'yle Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Denli ve yönetimini konuk etti. Genç konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, eğitim hayatlarının geldiği son durum hakkında gençlerden detaylı bilgi almayı da ihmal etmedi. Konuklarından gençlik üzerinde araştırmalar yapmalarını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, iletişim teknikleri kullanarak gençleri doğru alanlara yönlendirilmeleri konusunda gerekli çalışmaların yapılması için önerilerde bulundu.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ün de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, gençliğin önündeki önemli rol modellerden Ömer Halisdemir’i asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını da özellikle vurguladı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde Özel Kuvvetler’e saldırı düzenlendiği zaman, Ömer Halisdemir’in komutanının verdiği emri yerine getirmek suretiyle darbeciyi alNından vurarak öldürdüğünü ve kendisinin de şahadete yürüdüğünü söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Değerleri olan birer gençlik oluşmasını hedefliyoruz. Darbe girişimi sürecinde gençlerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirdiler. Bu nedenle ne kadar gencin elinden tutar, meslek ve kariyer sahibi yaparsak, bunun yanında ahlaki değerleri koruyan bir nesil oluşturursak, ülkemizin önü daha aydınlık olur. Bizlere becerikli, üretken ve vatanperver Ömer Halisdemir gibi gençler lazım” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA