Başkan Çelik Açıklaması 'Spora Desteğimiz Sürecek'

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisaspor 1965 Masterler Spor Kulübü yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Çelik Açıklaması 'Spora Desteğimiz Sürecek'
Manisaspor 1965 Masterler Kulübü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete AK Parti Grup Başkanvekili İbrahim Onaylı, Manisaspor 1965 Masterler Kulübü Genel Kaptanı Mesut Öner ve kulüp yöneticileri katıldı.

Şehzadeler Belediyesinin her alanda spora büyük destekler verdiğini ifade eden Genel Kaptan Mesut Öner “Şehzadeler Belediyemizin her alan da Spora vermiş olduğu destekleri her zaman görüyor ve büyük mutluluk duyuyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Manisaspor 1965 Masterler Spor Kulübümüze vermiş olduğunuz destekler nedeni ile de kulübümüz adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz”

Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldikleri yıl itibarı ile spora her alanda destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak biz spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz yıl itibarı ile her alanda spora ve sporcuya destek olduk. Spora destek olmak amacı ile Manisa Spor 1965 Masterler Kulübümüzün ihtiyacı olan 65 adet yağmurluğu temin ederek kulübümüze teslim ettik. İmkanlarımız dahilinde bu desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz ilk yıl Amatör Spor Kulüpleri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde belirlemiş olduğumuz kriterlere uyan kulüplerimize 55 bin TL nakdi yardım yaptık. Yine geçtiğimiz yıl aynı şekilde bir toplantı yaparak ihtiyaçları belirledik ve belirlenen kulüplerimizin hesaplarına 100 bin TL aktardık. Bu yıl da bu desteğimizi sürdüreceğiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantı sonrasında yine amatör spor kulüplerimize yaklaşık 100 bin TL’lik bir yardım yapmayı planlıyoruz” dedi.

Manisaspor 1965 Masterler Kulübü Genel Kaptanı Mesut Öner ziyaret esnasında Başkan Çelik’e kendi isminin yazı olduğu 45 numaralı kulüp forması hediye etti.
Kaynak: İHA