Ağrı'da Veda Yemeği

Ağrı Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde görevli iken Erzurum’a tayini çıkan Cuma Ali Özcan ve emekli olan Orhan Kala’ya veda yemeği düzenlendi.

Ağrı'da Veda Yemeği
Özel bir restoranda verilen yemeğe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin, kurumda çalışan yöneticiler ve personeller katıldı.

Yemek sonrası bir konuşma yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin, “Cuma Ali bey ve Orhan bey kurumumuza uzun yıllarını vermiş arkadaşlarımızdır. Ben kendileriyle çalışmaktan çok mutluyum, birlikte uzun yıllar çalışmaya devem etmeyi çok isterdim. Arkadaşlarımız son derece disiplinli ve gayretli personellerimizdi. Kurumumuzda başarılı bir şekilde görevini icra eden arkadaşlarımız ayrılmaya karar vermişlerdir. Bizde kendilerine yaşamlarının geri kalanında aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz”dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Engin tayini çıkan Cuma Ali Özcan ve emekli olan Orhan Kala’ya başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti. Veda yemeği hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Kaynak: İHA