16. MÜSİAD Expo'da ÇAYKUR Standı Yoğun İlgi Gördü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği 16. MÜSİAD Expo kapılarını açtı. 700 şirketin katılım sağladığı fuarda ÇAYKUR’un standı yoğun ilgi gördü.

16. MÜSİAD Expo'da ÇAYKUR Standı Yoğun İlgi Gördü
İş adamları ile yatırımcıları bir araya getirerek ticari iş birliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunan MÜSİAD Expo, büyük ticaret kapasitesi ve organizasyonuyla Asya’dan Avrupa’ya, Afrika ülkelerinden Türkî Cumhuriyetlere kadar yabancı iş adamı, yerli ve yabancı katılımcı firmalarla her iki senede bir İstanbul’da yapılıyor. CNR Expo Fuar Merkezi’nde bu yıl 16.’sı düzenlenen MÜSİAD Expo, yerli ve yabancı toplamda 700 şirketi bir araya getirdi. Fuara son 3 senedir yaptığı yatırımlar, yenilikler, değişimlerle dikkat çeken markalar arasında ilk sıralarda yer alan ve dünyadaki tüm gelişmeleri, pazarlama trendlerini takip ederek hem üretiminde hem de pazarlamasında yükselen bir çizgi gösteren ÇAYKUR da katıldı.

Küresel bir marka olma yolunda ilerlerken geleneksel değerlerinden vazgeçmeyen ÇAYKUR, MÜSİAD Expo’da standına gelen misafirlerine çay ikram etti. Dağıtıma ilgi gösteren konuklar ise standın önünde uzun bir kuyruk oluşturdu.
Kaynak: İHA