107 Yaşında ATV Kullanıyor

Ordu'da yaşayan 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz, uzun yıllardan bu yana ATV olarak bilinen arazi motoruna biniyor Mehmet Yılmaz: 'Tek rakibim milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu. Kendisini Ordu'ya davet ediyorum'

Ordu'da yaşayan 107 yaşındaki Mehmet Yılmaz, uzun yıllardan bu yana gün içerisinde gitmek istediği yerlere ATV olarak bilinen arazi motoruyla ulaşıyor.

Gölköy ilçesine bağlı Hassadüzü Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Yılmaz, arazi motorunu kullanırken gençlere adeta taş çıkartıyor. Yılmaz, şaşkınlık içerisinde kendisini izleyenleri de ayağa kalkarak selamlıyor.

Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, gitmek istediği yerlere ATV kullanarak ulaştığını, evinin ihtiyaçlarını da bu şekilde karşıladığını da ifade etti.

Tek rakibinin Dünya Supersport Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu olduğunu belirten Yılmaz, kendisiyle görüşmek istediğini söyledi.

Doğal beslendiğini, yemek seçmediğini anlatan Yılmaz, kimsenin kendisi gibi ATV kullanamayacağını iddia ederek, 'Tek rakibim milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu. Kendisini Ordu'ya davet ediyorum.' dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ziyaret ettikleri Mehmet dedenin elini öptü ve kendisini tebrik etti.

Balkanlıoğlu, Mehmet dedenin ilerleyen yaşına rağmen gençlerle yarıştığını dile getirerek, 'Mehmet dedemizi kutluyorum. Bir asrı geçmiş yaşına kendisi halen ATV kullanıyor. Kendisinin de bir istediği var. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile görüşmek istiyor. İnşallah sporcumuz Mehmet dedenin sesini duyar ve Ordu'ya gelir.' diye konuştu.
Kaynak: AA