Zengin iş adamının oğlu sevgilisini öldürdü!

Rusya'da zengin bir iş adamının oğlu acımasız bir cinayetle yargılanıyor.

Zengin iş adamının oğlu sevgilisini öldürdü!
Rusya'da zengin bir ailenin oğlu olan 17 yaşındaki Mark Konkov eski kız arkadaşı 16 yaşındaki Karina Zalesova'yı yüzü ve boğazından tam 25 kez bıçakladı.

Mahkeme salonunda çılgına dönen zengin aile, kurbana yüklendi. Genç kızın düşük sosyal sınıftan geldiğini belirten baba 'Oğlumla hiç birlikte olmamalıydı' diyerek suçun genç kızda olduğunu iddia etti.

Bu açıklama arkasından, Sibirya'da koşullu salıverme ile ailesinin yanında kalan Konkov'un cinayeti örtbas edebileceği korkusuyla adaleti sağlamak adına eşi benzeri görülmemiş bir halk kampanyasını getirdi.

Katilin inşaat kralı babası Igor Konkov, mahkemenin vardığı 'Kasten canice öldürme' kararına itiraz etti.

Zengin iş adamının oğlu sevgilisini öldürdü!

Rus medyasına konuşan Igor Konkov, 'Ortada gaddarca öldürme yok. Kızın ölü bedenini gördüm, normal görünüyordu' dedi. Baba bununla da kalmadı ve çiftin intihar anlaşması yaptığını iddia etti. İddialar, genç kızın bu zalimce saldırıdan kendini korumaya çalıştığını gösteren mahkemeye ait adli kanıtlar tarafından yok sayıldı.

Psikiyatrik testler 17 yaşındaki katilde kişik bozukluğu ve sadist eğilimleri gösterse de Karina'yı öldürdüğünde aklı başında olduğunu bildirdi.

Mark Konkov, mahkemede babasının iddialarını reddetti ve 'Onu öldürdüm, hepsi bu' diyerek suçunu kabul etti.

Zengin iş adamının oğlu sevgilisini öldürdü!

Mark Konkov gaddarca adam öldürmek suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.