Trakya'da Elektrikte Tahsilat Oranı Yüzde 99.8

Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ), Tahakkuk Tahsilat ve Kırklareli-Edirne MHM Müdürü S. Burak Savaş, Trakya’da tahsilat oranlarının yüzde 99.8 olduğunu söyledi.

Trakya'da Elektrikte Tahsilat Oranı Yüzde 99.8
Geçtiğimiz Mayıs ayında Edirne’de başlayan Geleneksel TREPAŞ Basın Kahvaltıları, bugün Kırklareli Royal Bilgiç Otel’de gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Savaş, Trakya’da neredeyse herkesin faturasını ödediğini belirterek, fatura ödeme alışkanlığı konusunda Türkiye’de Trakya’nın parmakla gösterildiğini, Trakya ile gurur duyduklarını ve Trakya’nın hizmetin en iyisini hak ettiğini kaydetti.

"Müşterilerimiz, mağduriyet yaşamamaları için fatura ödemelerini TREPAŞ’a ait veznelerden yapmaları gerekmektedir" diyen Savaş, "Fatura ödeme noktalarında fatura bedeli dışında ilave hiçbir ücret/komisyon ödenmemesi gerekmektedir. Bu tarz ilave komisyon/ücret alan firmaların TREPAŞ ile anlaşması olmayan yetkisiz ödeme noktalarıdır. Anlaşması olmayan kuruluşlardan doğan fatura tahsilat mağduriyetlerini kesinlikle kabul etmiyoruz" ifadelerini kaydetti.

S.Burak Savaş, Çağrı Merkezi Hizmetini Türk Telekom AssisTT firmasından aldıklarını ve en son teknoloji ile müşterilerine en iyi Çağrı Merkezi Hizmetini kesintisiz olarak verdiklerini iletti. Yöneticiler olarak her hafta Trakya’nın en uzak lokasyonları da dahil olmak üzere tüm ilçelerini ziyaret ettiklerini dile getiren Savaş, sahaya son derece hakim olduklarını iletti.

"Müşterilerimize çözüm odaklı yaklaşıyoruz"

Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü ise, hizmet kalitelerini en üst seviyelere çıkartmak için çalıştıklarını dile getirdi. Ülkücü, aynı zamanda Serbest Tüketici limitini aşan müşterilere, aktif enerji üzerinden yüzde 13 ile yüzde 15 arasında indirim yaptıklarını bildirdi. Ülkücü, mevzuat gereği yapılan işlemler, dağıtım ve perakende hizmetlerinin birbirinden ayrılması ve uygulama süreçleri hakkında da bilgi verdi.

Satış ve pazarlama faaliyetleri konusunda kendilerini sürekli geliştirdiklerini, daha iyi hizmet verebilmek için aralıksız olarak yeni ve güncel kampanyalar oluşturduklarını kaydeden Ülkücü, tüm Müşteri Hizmetleri Merkezleri’nin baştan aşağı yenilendiğini, modern dekorasyonu, güler yüzlü personelleri ve çözüm odaklı anlayış ile müşterilerine hizmet verdiklerini bildirdi.

"Geleneksel basın kahvaltıları devam edecek"

Her iki yönetici de, geçtiğimiz aylarda Edine ile başlayan, bugün Kırklareli’nde gerçekleşen, önümüzdeki ay Tekirdağ’da gerçekleşecek olan Geleneksel Basın Kahvaltıları’nı sürdüreceklerini, basın ile her zaman çok yakın ve iç içe olacaklarını kaydetti.

Kaynak: İHA