TESKİ 2017 Yılı Yatırım Programı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü 2017 Yılı Yatırım Programı değerlendirme toplantısı yapıldı.

TESKİ 2017 Yılı Yatırım Programı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara, Rıza Tekin, Genel Müdür Yardımcıları Dr.İbrahim İçöz, A.Soner Ergin, İ.Feyzi Ünal ve daire başkanları katıldı.

TESKİ Süleymanpaşa Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, TESKİ’nin 2017 yılında programına alacağı yatırımlar hakkında detaylı görüşmeler yapıldı.

Genel Müdür Başa toplantıda yaptığı konuşmasında, "2016 yılının TESKİ için yatırım yılı ilan edilmesinin ardından, 2017 yılında da TESKİ yatırımlarına hızla devam edecektir. TESKİ 2016 yılı bütçesinin yüzde 50’sinden fazlasını yatırımlarına ayırmıştı. 2017 yılı bütçesinin de yüzde 50’sinden fazlasını yatırımlarına ayırması planlanmaktadır. Yatırımcı bir kuruluş olarak bütçemizin yarısından fazlasını yatırımlarımıza ayırıyor olmamız, hizmet anlayışımızın kalitesini gösteriyor. Yaptığımız ve yapacağımız işlerle yıllardır hizmet alamamış bölgelerin ve vatandaşlarımızın sorunlarını çözmüş oluyoruz. Tekirdağ çok güzel şeyleri hak ediyor. Bu güzellikleri Tekirdağ’a kazandırıyoruz. 2017 yılında da farkımızla ön planda olacağız" dedi.

Kaynak: İHA