Safranbolu'da 'Beyaz Gezi Projesi'

Safranbolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Beyaz Gezi' Projesiyle, ilçe sakinleri gezdirilerek yapılan hizmetler anlatılıyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların belediye hizmetleri ve projeler hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Vatandaşlara, Araç İkmal Şefliği, Asfalt Şantiye Amirliği, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Kent Parkının gezdirildiğini ifade eden Aksoy, '2009 yılında göreve geldiğimizde vatandaş odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğimizi söylemiştik. Bu anlayışımız devam etmekte. Bununla birlikte pek çok hizmeti de yine vatandaşlarımızla istişare içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımızın sağlıkları da bizim için çok önemli.' diye konuştu.

Belediye olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla da büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Geçen süre zarfından onlarla da çok büyük projelere imza attık. Yine beyaz masa birimimiz yeni bir hizmet anlayışıyla halkımıza hizmet verecek. Bu hizmet örneğin bir vatandaşımız beyaz masaya başvuru yaptı. Bu başvuruyla ilgili talimatlar derhal gerekli müdürlüklere ulaşıyor. Gerçekleşmediği takdirde benim telefonuma bir sinyal geliyor. Bu vesileyle belediye başkanı olarak derhal olaya müdahale edebiliyorum. İnşallah Safranbolu'da hizmet bayrağını çok daha ilerilere birlikte taşıyacağız.'

Başkan Aksoy, vatandaşlarla birlikte Safranbolu'yu çok daha yaşanılır bir kent yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA