Osmaniye'de İlkokul Öğrencilerine Kırtasiye Desteği

Osmaniye’de, ihtiyaç sahibi 160 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu.

Osmaniye Belediyesi yetkilileri ve Korkut Ata Üniversitesi öğrencileri işbirliği ile Dereobası Köyü'ndeki ilkokul öğrencilerine, içerisinde defter, kalem, kalemlik gibi çeşitli malzemelerin olduğu kırtasiye yardımı yapıldı.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Neden Olmasın Öğrenci Kulübü temsilcisi Faruk Özdemir, okul idaresinden alınan ihtiyaç listesine göre Osmaniye Belediyesi ile işbirliği kurarak okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

OKÜ Rektörlüğüne ve Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür eden Özdemir, 'Dereobası İlkokulu idaresi ile görüştük. Eksiklikleri belirledik. Kulüp öğrencileri ile birlikte pano hazırladık. Osmaniye Belediyesi ile işbirliğine girdik. Sağ olsun belediyemiz öğrencilerimiz için kırtasiye malzemeleri hazırladı. Bizlerde bugün burada bunları dağıttık. Öğrencilerin mutlu olması bizleri çok mutlu etti.' şeklinde konuştu.

OKÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Ceyhun Yükseler ile Dereobası İlkokulu Müdürü Zekeriya Ergenekon, Osmaniye Belediyesi ve üniversite öğrencilerine teşekkür etti.

Etkinlikte, kulüp üyesi üniversite öğrencileri, çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.

Kaynak: AA