Merkezefendi Off-Road' Da 62 Yaşındaki Pilotun Başarısı

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan off-road pisti Merkezefendi off-road pisti, hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı gösterilerinde renkli görüntülere sahne oldu.

Merkezefendi Off-Road' Da 62 Yaşındaki Pilotun Başarısı
Merkezefendi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük Off-Road pistinin kapılarını Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan gösteriyle açtı. Hafta sonunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Off-Road gösterilerine binlerce adrenalin tutkunu akın etti. 4 klasmanda 42 araç 43 bin metrekarelik alanda kıyasıya yarıştı. Önlerine çıkan engelleri tek tek geçen araçların şovu izleyenleri de coşturdu. Pistteki tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren Denizlili 62 yaşındaki Ziya Barman, pistte herkesin ilgi odağı oldu. İzleyicilerinde tam desteğini alan usta pilot Barman, yarışı da S2 klasmanında ikinci sırada bitirerek başarıya imza attı.

Daha önce katıldığı birçok yarışta dereceler yapıp kupalar kazanan usta pilot, Merkezefendi Off-Road pistinin marka olduğunu belirten Barman, “Merkezefendi Off-Road pisti çok güzel bir şekilde hazırlanmış. Şehir dışından gelen arkadaşlarımızda pisti çok beğendi. Merkezefendi Belediyemize ve Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’na ilimize ve ilçemize böyle bir pist kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Hafta sonunda gerçekleştirilen yarışlarda adından sıkça söz ettirecek” dedi.

Kaynak: İHA