Mali Müşavir Oda Başkanları Ve Yöneticileri Eskişehir'de Bir Araya Geldi

İç Anadolu Bölgesi’ndeki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odalarının katılımıyla oluşturulan Anadolu Odaları Platformu 25’inci toplantısını Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın ev sahipliğinde yaptı.

Mali Müşavir Oda Başkanları Ve Yöneticileri Eskişehir'de Bir Araya Geldi
İki gün süren platform toplantısına, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkan Yardımcısı A. Masis Yontan, Yönetim Kurulu Üyeleri Masum Türker, Ertuğrul Erdem, Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Doğan, Denetim Kurulu Üyesi Nevzat Akkaya ile Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Erzurum, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas, Yozgat, Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanları katıldı.

Her üç ayda ayrı bir ilin ev sahipliği yaptığı platform toplantısının ilk günü tüm oda başkanları söz alarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Mesleki sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı oturumda belirlenen taleplerinde bir rapor haline getirilerek TÜRMOB başkanlığına iletilmesi kararı alındı.

Gün boyu devam eden platformun ikinci gününde konuk oda başkanları ve genel merkez yöneticileri ev sahibi Oda Başkanı Neşet Ertoy ile oda yöneticileri eşliğinde Eskişehir’in tarihi ve kültürel zenginliklerini gezme imkanı buldu. Eskişehir’e hayran kaldıklarını dile getiren misafir başkan ve yöneticiler, platform toplantısına ev sahipliği yapan Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkan ve yöneticilerine teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA