KUTBO'dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı

Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) ilçe genelindeki okullarda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı yardımı yaptı.

KUTBO'dan Öğrencilere Ayakkabı Yardımı
Ayakkabı dağıtım törenine, Kaymakam Polat Kara, Milli Eğitim Müdürü Şube Müdürü Yalçın Seyran, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Kara, “Yapılan her iyiliğin, yardımın da bir teşekkürü vardır. Sizlerden de beklenen derslerinizde başarılı olmanızdır. O zaman sizlere bu desteği sağlayan kişi ve kurumlar yaptıkları işten daha fazla mutlu olurlar" diye konuştu.

KUTBO Başkanı Fatih Durdaş da ayakkabıları, Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacaklarını söyledi.

Dağıtımı yapılan ayakkabıların yaklaşık maliyetinin 30 bin lira olduğunu ifade eden Durdaş, "Giderleri TOBB tarafından karşılan bin 115 çift ayakkabıyı öğrencilerimize dağıtıyoruz. Amacımız öğrencilerimize biraz olsun destek olabilmek. Benim öğrencilerimizden tek isteğim, başarılı olmaları ve kötü alışkanlıklardan ve kötü alışkanlığı olan arkadaşlarından uzak durmalarıdır" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Polat Kara, KUTBO Başkanı Fatih Durdaş ve Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Seyran öğrencilere ayakkabılarını verdi.
Kaynak: İHA