Dilovası Kasım Ayı Meclisi Gerçekleşti

Dilovası Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci bileşimi gerçekleştirildi.

Dilovası Kasım Ayı Meclisi Gerçekleşti
Meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar başkanlığında toplandı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına açılış yoklama ile başladı.

Meclis toplantısı öncesi bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Geçtiğimiz Cumartesi günü Tavşancıl Spor Sahası’nın açılışını yaptık. TOKİ’nin Demirciler Mahallesi’ndeki inşaatı devam ediyor. Büyükşehir ve Belediyemiz tarafından yapılan Bayrak tepe sosyal tesislerinin çalışmaları bitme aşamasında. Mahallelerdeki altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerde semt konağı ve taziye yerlerini yapıyoruz. Diliskelesi Mahallesi’nde de 3 dönümlük bir seyir tepesi yapıyoruz. Kapalı semt pazarı için yer tedariki etme aşamasındayız. Bize verilen süre içerisinde gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

Başkan Ali Toltar’ın konuşmasından sonra ekim ayı meclis toplantısına ait tutanak özetlerinin okunmasıyla devam edildi. Gündemin maddeleri arasında yer alan Marmara Uzmanlar A.Ş.’nin Dilovası Belediyesi’ne ait hissesini bedelsiz şekilde devredilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Marmara Uzmanlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ilgili olarak Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Belediyemizin binde bir hissesi vardı. Bu şirket kapanacağı için hissemizi devretmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA