Başkan Üzülmez, Kartepe Sokaklarını Denetledi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle gezilerine hafta sonu da devam ediyor.

Başkan Üzülmez, Kartepe Sokaklarını Denetledi
Hafta sonu boyunca Kartepe’de inceleme ve temaslarda bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahallelerdeki projeleri yerlerinde inceleyip mahalle sakinleriyle de görüş alışverişinde bulundu. Bu kapsamda Şirinsulhiye, Balaban ve Eşme mahallelerinde hafta sonu incelemelerde bulunan Başkan Üzülmez, bölgede yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek hemşehrilerinin sıkıntılarını da dinledi.

Mahalle gezilerine sabahın ilk saatlerinde Şirinsulhiye mahallesinde başlayan Başkan Üzülmez, öncelikle Şirinsulhiye spor tesislerinde antrenman yapan minik sporcuları ziyaret etti. Ardından KAR-MEK, ücretsiz spor salonu veya mahalle konağı gibi sosyal belediyecilik projeleri için mahallede bulunan boş bir binayı gezdi. Şirinsulhiye meydanındaki kahvede mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Başkan Üzülmez, hemşehrilerinin görüş ve önerilerini de dinledi.

Haftasonu mahalle gezilerine Eşme mahallesiyle devam eden Başkan Üzülmez, belediye ekipleri tarafından yapımı devam eden alt geçit çalışmalarını da yerinde inceleyip, çalışanlara kolaylıklar diledi. Balaban mahallesinde de bir dizi ziyarette bulunan Başkan Üzülmez, atıl durumda bulunan eski balaban sağlık ocağı binasında da inceleme yaptı.
Kaynak: İHA