NEÜ Ve Uluslararası Üniversiteler Birliği'nden Ortak Konferans

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) ve Uluslararası Üniversiteler Birliğinin (International Union of Universities) ortak olarak düzenleyeceği Dental İmplantoloji konulu konferans öncesi hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

NEÜ Ve Uluslararası Üniversiteler Birliği'nden Ortak Konferans
Toplantıya, NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yağmur Şener ve Uluslar Arası Üniversiteler Birliği Başkanı Prof. Dr. Muhammed Hayır Al Ğabbani katıldı.

27-29 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan bu konferansta Dental İmplantlar, İmplant öncesi hazırlıklar ve implantla ilgili güncel konular hakkında sunumlar yapılacak. NEÜ’nün ev sahipliği yapacağı konferansa Uluslararası Üniversiteler Birliğine üye tüm fakültelerden de üç yüzün üzerinde akademisyen gelecek.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, programın zamanlaması itibariyle 2016 İslam Dünyası Turizm Başkenti olan Konya’da yapılmasının İslam Medeniyetlerinin Birliği açısından önemli olduğunu dile getirdi. Rektör Şeker, Türkiye’de, özellikle de Konya’da Diş hekimliği ile ilgili uluslararası bir bilimsel toplantının icra edilecek olmasının ayrıca önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.

Uluslararası Üniversiteler Birliği Başkanı Prof. Dr. Muhammed Hayır Al Ğabbani ise, İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya’da NEÜ ile birlikte konferans düzenlemekten onur duyduklarını dile getirdi.

Üç gün sürecek ve 16 konuşmacının sunum yapacağı konferansta Necmettin Erbakan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 4 öğretim üyesinin yanı sıra uluslararası alanda önemli konuşmacılar da implant uygulamalarındaki bilgilerini paylaşacaklar.
Kaynak: İHA