Gana Yatırım İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Fosu, Ankara'da

Gana Cumhuriyeti Yatırım İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Hon. Akwası Opong Fosu, Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezinin davetlisi olarak Ankara’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Gana Yatırım İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Fosu, Ankara'da
Türkiye Cumhuriyeti ile Gana Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Ankara’ya gelen Gana Cumhuriyeti Devlet Bakanı ve heyeti, ilk ziyaretini Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Merkezine gerçekleştirdi. Ankara’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fosu, Gana Cumhuriyeti yatırımları ve ekonomik gelişmeleri hakkında Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu yönetim kuruluna bilgi verdi.

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, "Öncelikle Ankara’ya yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim. Biz Türkiye iş dünyası olarak Gana Cumhuriyetinin kalkınması için bir çok sektörde yatırımlar yapmaya hazırız" dedi.

Fosu ve heyeti AK Parti Genel Merkezinde

Gana Cumhuriyeti Yatırım İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Hon. Akwası Opong Fosu ve heyeti Adalet ve Kalkınma Partisi Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli tarafından kabul edildi. Fosu burada yapmış olduğu konuşmada "Türkiye Cumhuriyetini yöneten Adalet ve Kalkınması Genel Merkezinde bulunmaktan dolayı duymuş olduğu memnuniyetimi dile getiriyorum. Gana Cumhuriyeti olarak Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz" ifadelerini kaydetti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ekonomik İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli de "Ankara’ya yapmış olduğunuz ziyaret için teşekkür ederim. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Afrika Devletlerinin Kalkınmasına çok önem veriyoruz. İnanıyorum ki Türkiye Cumhuriyeti ile Gana Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Ankara’ya yapmış olduğunuz ziyaretin iki ülke arasındaki ilişkilerimize katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA