Ergenekon Mahallesi'nde Su Sorunu Çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu Ergenekon Mahallesi’nin eski içme suyu hattını yenileyerek mahallenin ihtiyacını karşılayan, sağlıklı içme suyu altyapısına kavuşturdu.

Ergenekon Mahallesi'nde Su Sorunu Çözüldü
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa ili genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarını hızla tamamlayarak sorunları çözüme ulaştırmaya devam ediyor. MASKİ, Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde 5 bin 500 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak 10 yıldır çekilen sıkıntıyı ortadan kaldırdı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma sayesinde büyüyen ve gelişen mahallenin yetersiz içme suyu altyapısına cevap verilerek, uzun yıllar kullanılabilecek sağlıklı ve güvenli bir hat inşa edildi.

MASKİ ekiplerince yapılan çalışmalardan mahalle olarak memnun olduklarını ve su sorunlarının çözüldüğünü belirten Ergenekon Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, “Muhtar olarak seçildiğimiz günlerde nüfusumuz bu kadar çok olmadığı için sularımız yeterli geliyordu. Ama sonraki günlerde mahallemizin fiziki olarak çok geniş bir alana sahip olmasıyla birlikte bu yönde gelişmemiz de hızlı bir şekilde oldu. Bundan dolayı sularımız yetmez duruma geldi. Biz de bu durumu Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza bildirdik. Allah razı olsun hemen çalışmaları başlattı. Çalışmaya gelen ekipler gece gündüz çalışarak mahallemizde yaşanan su sıkıntısını giderdiler. Mahallemizin su sorunu ortadan kalktı. Mahalle sakinleri çalışmalardan son derece memnunlar. MASKİ ekiplerinden Allah razı olsun. Mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Eskiyen terfi borularımız da yenilenerek bu sorunumuz da giderilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün bizlere vermiş olduğu güvence ile tüm sorunlarımız çözülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA