BMD, Genel Kurul'a Gidiyor

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Kariyo: 'BMD'yi 20 Ekim'de Genel Kurula çağırdım. Yeniden başkanlığa aday olmayacağım'

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, 'BMD'yi 20 Ekim'de Genel Kurula çağırdım. Yeniden başkanlığa aday olmayacağım' ifadesini kullandı.

Yazılı açıklama yapan Kariyo, 2 yıldır ve halen başkanlığını sürdürdüğü BMD'yi 20 Ekim 2016 tarihinde Genel Kurul'a çağırdığını hatırlatarak, Genel Kurul'a kadar BMD Başkanı olarak görevinin başında olduğunu ve istifa etmiş olmadığını belirtti. Kariyo, şunları kaydetti:

'Bugüne dek üye arkadaşlarımızla karşılıklı saygı ve sevgi temelinde yükselen örnek bir iletişim içinde nice ciddi sorunumuzu el birliğiyle aştık, birçok açıdan oldukça başarılı bir dönem geçirdik. Ne var ki, perakende tarihinin en zorlu dönemlerinden birini yaşamakta olduğumuz bu zamanlarda, BMD'yi mevcut vizyon ve misyonunu yeniden ele almak mecburiyeti doğmuştur. Genel Kurul, derneğimizin vizyonu ve misyonuna ilişkin fikir tartışmalarının tüm üyelerimizin katılımıyla demokratik bir biçimde ele alınacağı en doğru platform olacaktır.

Başkanlık için aday olmayacağımı açık ve net bir biçimde ifade ettiğim bu Genel Kurul'dan çıkacak değerli görüşlerin ve yeni yönetimin derneğimizi daha güçlendireceğinden hiçbir kuşkum yoktur. BMD, her zaman olduğu gibi 20 Ekim 2016 tarihli Genel Kurulumuzdan sonra da tüm üyelerinin takdire şayan özverisiyle ülkemiz ekonomisine can-ı gönülden desteğini sürdürecektir.'
Kaynak: AA