Ünye'de 'Borçların Yapılandırılması' Konferansı

Ordu'nun Ünye ilçesinde, borçların yapılandırılması konulu konferans düzenlendi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO), İlçe Vergi Dairesi ve Sosyal Güvenlik Kurumunca (SGK) tertiplenen konferansta, iş adamları ve vatandaşlar bilgilendirildi.

Ünye SGK Müdürü Erdem Esentürk, oda binasındaki konferansta yaptığı konuşmada, kurum olarak vatandaşlara etkin, adil, hızlı ve kaliteli hizmet sunma çabasında olduklarını belirterek, 'Yakın zamanda 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu çıktı ve 1 Eylül itibariyle de vatandaşlardan başvuru almaya başladık. Yapılandırma çerçevesinde vatandaşlardan başvurularını bekliyoruz.' dedi.

ÜTSO Genel Sekreteri Aydın Ekmekçi de borçların yeniden yapılandırılması kapsamında ana paranın 6 takside bölüneceğini ve 6 ay içerisinde ödeneceğini anlatarak, 'Peşin ödeme seçeneği de var. Herkesin bu aftan yararlanmasını öneriyoruz.' ifadelerini kullandı.

SGK Müdürü Esentürk ile SGK şefleri Mevlüt Kokula ve Koray Karabıyık, Vergi Dairesi gelir uzmanı Özkan Çelik, Oda Genel Sekreteri Ekmekçi, sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirdi.

Kaynak: AA