Muhasebecilere E-Uygulama Eğitimi

Eskişehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından muhasebecilere, "e-uygulama" eğitimi verildi.

Muhasebecilere E-Uygulama Eğitimi
Onursal Başkan İlker Özokcu Çok Amaçlı Salonu’nda oldukça yoğun katılımın olduğu seminerin açılışı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Ertoy’un konuşması ile başladı.

Başkan Ertoy, "e-beyanname ve e-bildirge ile meslek hayatımıza giren e-uygulamalar,teknoloji ve internet altyapısının gelişmesi ile artık mesleğimizin bir parçası olmaya başladı ve zamanla da tüm muhasebe işlemleri bu platformdan yapılır hale gelecektir. Bu hızlı değişime meslek mensuplarımızın hazır olması gerekmektedir. E-uygulamalar ile ilgili oda olarak bizimde çalışmalarımız var, ister internetten ister cep telefonlarınızdan odamızın web sayfasına girerek birçok işleminizi buradan yapabilirsiniz. Web sayfamızda yer alan üye girişi bölümüne oluşturacağınız bir şifre girerek, üye bilgilerinizde bazı değişiklikler yapabilir, danışmanlarımıza sorular sorabilir,sorularınızın cevapların görebilirsiniz. Faaliyet belgesi alabilir, iş ilanlarından aradığınız nitelikteki personelin bilgilerine ulaşabilir ve istediğiniz nitelikte personel ilanı verebilirsiniz" dedi.

Gün boyu devam eden seminere konuşmacı olarak davet edilen serbest muhasebeci ve oda üyesi Selçuk Gülten ile Alper Erdem, e-uygulama konularında üyeleri bilgilendirdi. Seminer katılımcıların yönelttiği soruların cevaplandırılması ile son buldu.
Kaynak: İHA