Hatsu, Erzin Ve Dörtyol'lu Muhtarlarla Biraraya Geldi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Dörtyol ve Erzin ilçelerinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Hatsu, Erzin Ve Dörtyol'lu Muhtarlarla Biraraya Geldi
Kanalizasyon, yağmursuyu hattı, içme suyu, arıtma tesisleri ve uygulamaya konulacak olan projelerin ele alındığı toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları ile Şube Müdürlerinin yanı sıra Erzin ve Dörtyol mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarların taleplerini tek tek dinleyen HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, kent genelinde öncelik en çok önem verdikleri konunun vatandaşlara temiz içme suyu temin etmek olduğunu, altyapı çalışmaları sırasında vatandaşların tatlısu sıkıntıların yaşayabileceğini ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte rahata kavuşacağını söyledi.



Dörtyol ve Erzin ilçelerinde yapılan çalışmaları anlatan Çaparali, "Proje maliyeti 19 milyon 740 bin TL olan Erzin İçmesuyu İnşaatı projesini hayata geçiriyoruz, yapılacak olan çalışma sayesinde Erzin ilçemiz asbestli borulara veda edere temiz bir içme suyuna kavuşacak. Aynı şekilde daha önce Dörtyol Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve maliyeti 7 milyon 137 bin 509 TL olan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni tamamlayarak işletmeye aldık, yağmursuyu, kanalizasyon hattı eksiklerini tamamlayarak halkımıza sağlıklı ve temiz içme suyu sağlamak için hazırlanan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA