Danıştay saldırısının arkasından da FETÖ çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ekonomik anlamda güçlenmek için bugün 51 milyar liralık varlığa, yılda 24 milyar liraya yaklaşan ciroya, 3.5 milyar doları aşan ihracata sahip OYAK’a sızdığı belgelerle ispatlandı.

Danıştay saldırısının arkasından da FETÖ çıktı
Danıştay saldırısının arkasından da FETÖ çıktı
Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programına konuk olan emekli astsubay ve gazeteci Mustafa Bıyık canlı yayında Oyak'ın FETÖ ilişkisi hakkında çarpıcı bilgiler verirken Oyak eski Genel Müdürü Coşkun Ulusoy hakkında da bomba bir iddiada bulundu.

DANIŞTAY SALDIRISI-FETÖ BAĞLANTISI

Coşkun Ulusoy'un ABD ajanı olduğunu öne süren Bıyık, Ulusoy'un Danıştay saldırısı sonrası İdari İşler Müdürü Serdar Büyükdere'ye talimat vererek 6 ayrı yerde bulunan Danıştay saldırısıyla ilgili 6 ayrı gizli kasadaki bilgilerin kendisine getirttiğini öne sürdü.

FETÖCÜ GENERALLER ŞİMDİ CEZAEVİNDE
FETÖ'nün Oyak'ı eline geçirdiğini belirten Bıyık, OYAK yönetim kurulunda bulunan ve rütbeleri general olan bir çok ismin FETÖ'den tutuklu olduğunu da dikkat çekti.

OYAK'TAN AKIN İPEK'E 122 MİLYON GÖNDERİLDİ
Gazeteci Cem Küçük ise Danıştay saldırısının ardından 17/25 Aralık savcılarından Muammer Akkaş'ın Oyak Güvenliğine dava açtığını ifade ederek "Oyak hakkında iddianame hazırlanıyor. Bu olaydan sonra 122 milyon lira Oyak'a bağlı Ereğli Demir Çelik üzerinden Akın İpek'in sağlık şirketine aktarılıyor ve bu para geri alınmıyor. Akın İpek bu parayı Fethullahçıların kasalarına aktarıyor." dedi.