CHP İzmir Milletvekili Özkan Açıklaması

'Biz FETÖ'yle mücadeleyi destekliyoruz. Bu mücadele adaletle, titizlikle ve hukuk içerisinde kalmalı'

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, 'Biz FETÖ'yle mücadeleyi destekliyoruz. Bu mücadele adaletle, titizlikle ve hukuk içerisinde kalmalı' dedi.

Milletvekili Özkan, CHP Edirne İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, FETÖ’yle mücadelede hükümeti desteklediklerini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlatılan FETÖ soruşturmasının devam ettiğini belirten Özkan, şunları kaydetti:

'Biz, FETÖ'yle mücadeleyi destekliyoruz. Bu mücadele, adaletle, titizlikle ve hukuk içerisinde kalmalı. Kimse rövanşist olmamalıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki siyasi kadro açığa çıkartılmalıdır. Eğer bunu başaramazsak, bu kadro açığa çıkmazsa, öğretmenlerle ve küçük memurlarla mücadele şeklinde devam ederse bu Türkiye'ye büyük zarar verir. Türkiye’nin tamamında adalet, hukuk işletilmeli ve mutlaka savunma hakkının kutsallığına saygı gösterilmesi gereklidir. CHP olarak biz bunu istiyoruz.'

- Ankara'daki terör operasyonu

Özkan, terörle mücadelede de hükümete her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Teröre karşı gerekli önlemlerin alınması gerektiğini aktaran Milletvekili Özkan, 'Türkiye’yi terörize etmek isteyenlerin eylemleri devam edecektir. Bunlara karşı hükümetin önlem alması gerekir. Terörle mücadelede Ankara’da gösterilen başarının her yerde olmasını istiyoruz. Ankara Valiliğini, polisini ve İçişleri Bakanlığını kutluyoruz. Oradaki canlı bombaları zamanında etkisiz hale getirdiler. Biz, bunun Türkiye’nin her yerinde gerçekleştirilmesini istiyoruz.' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA