Başkan Sözlü'yü İngilizce Ve Fransızla Şarkılarla Karşıladılar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Gündüz Çocuk Bakımevi’ni ziyaret ederek, kreş hizmetinin yanı sıra, eğitim ve öğretimin yürüyüşüyle ilgili de bilgi aldı. Ziyarette, minikler İngilizce ve Fransızla şarkılar söyleyip, gösteri yaparak, hünerlerini sergilediler.

Başkan Sözlü'yü İngilizce Ve Fransızla Şarkılarla Karşıladılar
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Ziyarete, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı da eşlik etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Çocuk Bakımevi, Temmuz 2016’dan bu yana 3 katlı binada, 8 sınıf, 2 çok amaçlı salon ve uzman personeliyle 3-6 yaş arası çocuklara hizmet veriyor.

Tesislerde şu anda 66 çocukla eğitim-öğretim gerçekleştiriliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi personeli çocuklarının öncelikli olarak alındığı gündüz bakımevine, diğer kamu çalışanlarının ve sivil vatandaşların çocukları da kayıt yaptırabiliyor.

20’si öğretmen, 25 personelin görev yaptığı Adana Büyükşehir Belediyesi Gündüz Bakımevi’nde, çocuklara İngilizce ve Fransızca eğitim veriliyor. Güvenli bir ortamda, modern yöntemlerle kreş hizmeti ve eğitim alan minikler, kendilerini ziyarete gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yabancı dilde şarkı söyleyip, gösteri yaptılar.
Kaynak: İHA