AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

'Halkta hiçbir huzursuzluk belirtisi yoktur. Huzursuz olanlar terör örgütleridir'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, OHAL'in terör örgütlerine, FETÖ ve PKK'ya karşı devletin aldığı bir tedbir olduğunu belirterek, 'Halkta hiçbir huzursuzluk belirtisi yoktur. Huzursuz olanlar terör örgütleridir.' dedi.

Turan, inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Çanakkale'nin Lapseki ilçesindeki bir iş yerinin açılışına katıldı.

Bülent Turan, 2023 hedefli yatırımları, Çanakkale Boğaz Köprüsü'nde olduğu gibi 2017'de temel atarak başlatacaklarını belirterek, AK Parti'nin 'Büyüyen Türkiye' hedefli iktidarındaki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini dile getirdi.

Çanakkale 1915 Boğaz Köprüsü'nün temel atma töreninin 18 Mart 2017'de gerçekleştirileceğini kaydeden Turan, Lapseki'ye gelecek doğalgaz yatırımının gerekli yasal düzenlemelerinin de tamamlandığına işaret etti.

Gece gündüz durmadan çalıştıklarını dile getiren Bülent Turan, 'Çanakkale'deki yatırımlar planlanan tarihlerden öne çekilecek. Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. OHAL halkın sorunu ya da meselesi değildir. OHAL halka karşı yapılmamıştır. OHAL'in gerekçesi terördür. OHAL, terör örgütlerine, FETÖ ve PKK'ya karşı devletin tedbiridir. Dün gece geldim, sahildeki belediye çay bahçesine gittim. Halk bahçede huzur içinde oturuyordu. Ben de çayımı içtim, evime gittim. Halkta hiçbir huzursuzluk belirtisi yoktur. Huzursuz olanlar terör örgütleridir.' diye konuştu.

Turan, OHAL konusunda muhalefeti de duyarlı olmaya davet etti.
Kaynak: AA