Lindsay Lohan, Mülteci Çocukları Ziyaret Etti

2. Sultanbeyli Kitap Fuarı'nı gezen ünlü yıldız, mülteci çocuklar için kitap aldı

ABD'li oyuncu, şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan, 2. Sultanbeyli Kitap Fuarı'nda aldığı kitapları, mülteci çocuklara hediye etti.

Sultanbeyli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 2. Sultanbeyli Kitap Fuarı'nı gezen sanatçı, mülteci çocuklar için kitap aldı.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren Mültecilerle Dayanışma Derneği'ni (Mülteci-Der) ziyaret eden sanatçı, sağlık merkezindeki doktorlarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in de eşlik ettiği sanatçı, ziyaretinde doktor önlüğü giyerek, aldığı kitapları mülteci çocuklara hediye etti. Lohan, sohbet ettiği aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi.

Kendisine ait İngilizce Kur'an-ı Kerim'in İtalya'da kaybettiğini anlatan sanatçıya, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Diyanet İşleri Başkanlığı yayını İngilizce Kur'an-ı Kerim armağan etti.

Türkiye ziyaretinden çeşitli fotoğrafları da sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşan ünlü yıldız, son olarak Suriyeli Hüseyin ailesinin kızıyla çektiği fotoğrafı, 'Küçük prensesin ve ailesiyle yeni evlerinde yeniden bir araya geldik. Sultanbeyli İstanbul. Dünya 5'ten büyüktür.' mesajıyla paylaştı.
Kaynak: AA