Hakkari Üniversitesinde Oryantasyon Programı

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), 2016-2017 akademik yılında kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon programı düzenledi.

Hakkari Üniversitesinde Oryantasyon Programı
İlk kez düzenlenen programda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman, yeni başlayan öğrencilere üniversite birimlerini ve bu birimlerin işleyişlerini anlattı. Öğrencilerin problemlerini çözerken, üniversite içerisinde hangi yolu izlemeleri, hangi birimlere gitmeleri gerektiği konusunda onları bilgilendiren Erduman, üniversitenin akademik ve sosyal hayatına kolay uyum sağlamalarının yanında bilgi işlem, kütüphane, eğitim ve öğretime yönelik bilgilendirme, öğrenci hakları ve başvurulacak idari birimler hakkında da detayla bilgiler verdi.

Düzenlenen programa Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Nuri Bodur, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ali Erduman, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Murat Koca ile Yüksekokul Sekreteri Aydın Dilbilir, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: İHA