Gençler Sertifikalarını Başkan Aydın'ın Elinden Aldı

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Yaz Kampı’na katılan gençler, sertifikalarını Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin elinden aldı.

Gençler Sertifikalarını Başkan Aydın'ın Elinden Aldı
Zeytinburnu Belediyesi, Çanakkale yaz kampı katılım sertifikası dağıtım töreni düzenledi.

Törene yoğun katılım gösteren gençler, yaz kampı sertifikalarını ve ödüllerini aldı. Sertifikalarını ve ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin elinden alan gençler, düzenlenen törenle yaza veda etti. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran öğrenciler, şarkılar eşliğinde töreni kutladı. Program sonunda katılım belgelerini alan gençler, bol bol fotoğraf çekildi.

Başkandan gençlere alkış

Törende konuşma yapan Başkan Aydın, “Yazın Çanakkale’de gençlik kampımızda bizlerle birlikte oldunuz, sağ olun var olun. Ailelerinize ve öğretmenlerinize de sizleri bu organizasyona gönderdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bir büyüğünüz olarak sizlerden istirhamım bu eğitim döneminde buraya gelip sık sık gençlik çalışmalarınıza katılmanız. Sizler beni alkışladınız, ben de sizleri alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

“Ecdadın yanına giden gençler, 15 Temmuz’da sokağa çıkan gençlerdi”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de yaptığı konuşmada, “Zeytinburnu’na gelip gençleri gördüğümüzde, gençlere verilen önemi gördükçe İstanbul’da yaşayan bir büyüğünüz olarak gerçekten umut doluyorum. Çünkü biz gençliğimize baktığımızda hep şu sözü söylüyoruz: Gençler bizim geleceğimizdir. Biz bunu yaşadık. Çanakkale’ye ecdadın yanına giden gençler 15 Temmuz’da sokağa çıkan gençlerdi. Benim bu topraklar için hayallerim var demiş. Aynı hayalleri Fatih Sultan Mehmet Han da söylüyor. Bugün Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan da söylüyor. Onun için bu hayaller bu topraklarda hiçbir zaman eksik olmasın” dedi.

Kaynak: İHA