GAÜN Mezunu Mühendisler Seyirtepe'de Buluştu

Gaziantep Üniversitesi ve ODTÜ Gaziantep mezunu mühendisler, Seyirtepe Tesisleri’nde bir araya gelerek anılarını tazeledi.

GAÜN Mezunu Mühendisler Seyirtepe'de Buluştu
Gerek sosyal medya, gerek diğer yollarla iletişimlerini sürdüren ve Türkiye’nin değişik illerinde önemli görevlerde bulunan 40’ın üzerindeki mühendis, Seyirtepe Tesisleri’nde bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Ali Gür ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bedir ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz’ın da bulunduğu toplantıya katılan mühendisler, kampus ve eğitim aldıkları sınıflarını gezerek anı tazeledi, hasret giderdi. Rektörlük görevine yeni atanan Prof. Dr. Ali Gür’ü de kutlayan GAÜN mezunu mühendisler, Gaziantep Üniversitesi’nin yıllar içinde gerek fiziki, gerekse nitelik anlamındaki büyümesinden son derece etkilendiklerini vurguladı.

Türkiye’nin çeşitli illerindeki, en gözde kuruluşlarda görev yapan GAÜN mezunu mühendisler, eskiden olduğu gibi şimdi de Gaziantep Üniversitesi mezunlarının çalıştıkları sektörlerde, kaliteli, aranır ve başarılı olduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA