Çay'da Yol Çalışmaları

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde belediye tarafından yapılan yol çalışmaları sürüyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol düzenleme ve yenileme çalışmaları Bahçelievler, Köprübaşı Mahallesi ve Şirinevler Mahallesi'nde yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bahçelievler Mahallesi Sümbül Sokak, Uğur Sokak, Kavun Sokak, Keklik Sokak, Sönmez Sokak, Kumru Sokak, Kırbaç Sokak, Bilgiç Sokak, Tuncer Sokak, Tuna Sokak'ta düzenleme ve asfaltlama çalışmalarının bitirildiğini belirtti.

Başkan Çağrı, Köprübaşı Mahallesi ile Şirinevler Mahallesi Batıgün Sokak'ta asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

Çağrı, 'İlçemiz içerisindeki Bahçelievler mahallemizde bulunan 11 sokakta yol düzenleme ve bordür taşı döşenmesinin ardından asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunduk. Şu anda ilçemiz Köprübaşı Mahallesi ve Şirinevler Mahallesi'nde asfaltlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın istekleri doğrultusunda yaptığımız çalışmalarımız devam edecek.' dedi.

Kaynak: AA