Validen Millilere Altın

Samsun Valisi İbrahim Şahin, çeşitli branşlarda dereceye giren milli sporcuları altınla ödüllendirdi.

Validen Millilere Altın
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, milli takım antrenörleri ve çeşitli şampiyonalarda dereceye giren milli sporcular Vali Şahin’i makamında ziyaret etti. Vali Şahin sporcularla sohbet ettikten sonra onlara Cumhuriyet altını hediye etti.

"Sizlerle gurur duyuyoruz"

Bireysel sporların fedakarlık gerektirdiğini söyleyen Vali Şahin, "Sizleri göstermiş çabalardan ve kazanmış olduğunuz başarılardan dolayı kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz. Samsun’dan çıkan sporcu sayımız artıyor. Bu da bizi gelecek adına umutlandırıyor. Spor hayatınızdaki bu başarınızı eğitim hayatınızda da devam ettirmenizi istiyorum" dedi.

Ziyaretten sonra sporcular Vali Şahin’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Şahin’i ziyaret eden sporcular şunlar:

Yıldız-Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda Urguya Us Avrupa Şampiyonu, Ayşenur Yılmaz Avrupa Üçüncüsü, İrem Uzun Avrupa İkincisi, Gözdenur Sönmez Avrupa Üçüncüsü, Havvanur En Avrupa Üçüncüsü. 18. Tekvando Balkan Şampiyonası’nda Sinem Soytürk Balkan İkincisi. Yıldızlar Tekvando Avrupa Şampiyonası’nda Melih Yılmaz ve Osman Türker Avrupa Şampiyonu, Aslan Demir Avrupa Üçüncüsü. Yıldızlar-Judo Balkan Şampiyonası’nda Ayten Meliha Yeksan Balkan Şampiyonu.
Kaynak: İHA