Terme'de Kanalizasyon Ve Altyapı Çalışmaları

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılan kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını inceledi.

Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt ile Sakarlı Mahallesi'nde yürütülen kanalizasyon ve altyapı alanında incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt, Terme ilçesinde önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirildiğini, bunun büyük kısmını da Sakarlı Mahallesi'nde yapılan yatırımların oluşturduğunu söyledi.

İdare olarak hazırladıkları proje ve yaptıkları çalışmalarla Sakarlı Mahallesi'ni sağlıklı kanalizasyon hattına kavuşturduklarını belirten Yeşilyurt, yatırımların Terme ve Sakarlı Mahallesi halkına hayırlı olmasını diledi.

Başkan Kul da mahallenin yüzde 30'nun faydalanacağı biyolojik paket atık su arıtma tesisinin faaliyete geçmek üzere olduğunu kaydetti.

Mahallede büyük altyapı çalışmaları yapıldığını anlatan Kul, 'Çalışma yapılan bölgelerde üst yapı ile alakalı sorunlar da oluştu. Hem bunların çözülmesi hem de terfili kanalizasyon sistemi ile ilgili incelemeler yaptık. Çok yakında bozuk olan üst yapı çalışmaları da başlayacak. Bizden sonraki nesillere sağlıklı bir gelecek bırakmak amacıyla hizmetlerimize devam edeceğiz.' dedi.

Kaynak: AA