Öğrenci Servisi Su Kanalına Devrildi Açıklaması 10 Yaralı

Aydın'ın İncirliova ilçesinde otomobille çarpışan öğrenci servis minibüsünün su kanalına düşmesi sonucu, sürücü ile 9 öğrenci yaralandı.

İncirliova ilçesinde otomobille çarpışan öğrenci servis minibüsü su kanalına devrildi, 9'u öğrenci 10 kişi yaralandı.

Koçarlı-İncirliova yolu Yazıdere Mahallesi yol ayrımında, Muhittin G'nin kullandığı 09 JM 141 otomobil, Coşkun Ünal'ın kullandığı 09 P 8057 öğrenci taşıyan minibüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Efeler ilçesinde özel bir sağlık lisesinin öğrencilerinin bulunduğu minibüs su kanalına devrildi.

Kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edilirken ters dönen minibüsten şoför ve öğrenciler güçlükle çıkarıldı.

Kazada yaralanan şoför Ünal ile öğrenciler Selma Şener, Eylem Kara, Gülsüm Akkuş, Nafize İzmit, Feride Akkuş, Hüsne Solak, Büşranur Bacaksız, Serden Aras, Perihan Ceylan ambulanslarla Aydın'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen bazı öğrenci yakınları da gözyaşı döktü.

Öğretmen olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü ise 'Minibüs önümde gidiyordu. Ne olduğunu anlamadım. Birden sinyal verip sağa dönünce duramadım ben de çarptım' diye konuştu.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, minibüsün öğrenci servisi taşıma belgesi ve yeterliliğininin bulunup bulunmadığının da araştırıldığı bildirildi.
Kaynak: AA