MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Gündemi Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, basın toplantısı düzenleyerek Gaziantep gündemini değerlendirdi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan Gündemi Değerlendirdi
MHP Gaziantep İl binasında düzenlenen basın toplantısına, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP ilçe başkanları, başkan adayları ve partililer katıldı.

Taşdoğan, Gaziantep’teki trafik sorunu, şehirde tedbir amaçlı alınan güvenlik tedbirleri ve FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 12 bin polis hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Sola dönüş yasakları işi iyice çığırından çıkarmıştır”

Gaziantep’te ki trafik sorunun artık dayanılmaz bir hale geldiğini söyleyen Taşdoğan,” Şuanda şehrimiz büyük bir trafik sorunu ile karşı karşıyadır. Özellikle bazı noktalardaki sola dönüş yasakları işi iyice çığırından çıkarmıştır. Yollarda büyük çukurlar ve engebeler yüzünden vatandaşlarımızın araçları tamirden çıkmıyor. Sola dönüş yasaklarında kullanılan levhaların sayısına gösterdikleri özeni yol yapımına ve trafik sorununu çözmeye gösterselerdi, şuan bunları dile getiriyor olmazdık” dedi.

“AVM’lerden tutun küçük esnaf ve vatandaşlara kadar tüm şehir tedirgin”

Son zamanlarda şehrin güvenlik sebebiyle iptal edilen büyük organizasyonların sayısı gittikçe arttığına vurgu yapan Taşdoğan,”Elbette ki büyük bir tehditle karşı karşıya isek iptal edelim. Fakat sadece kulaktan dolma bilgilerle iptal etmek yerine gerekli önlemleri alıp emniyetli bir şekilde organizasyonlar yapılabilirdi. İptallerin sayısı arttıkça vatandaşlarımız tedirgin olmaktadır. AVM’lerden tutun küçük esnaf ve vatandaşlara kadar tüm şehir tedirgin. AVM’ler büyük ölçüde boşalmış durumda, merkezi bölgedeki esnafımız bu konudan dertli, vatandaşlarımız ise tedirginlik içinde sokağa çıkamaz oldu. Eğer ciddi anlamda bir istihbarat var ise şehrin tüm siyasi ve çözüm mercilerini toplanıp güvenlik toplantıları yapıp halkın tedirginliğinin önüne geçmek için çözümler aramalıdır” ifadelerini kullandı.

“Tepe noktadaki hainlerde cezalarını çekmelidir”

Son zamanlarda artan FETÖ operasyonları da değinen Taşdoğan, “Geçtiğimiz günlerde 12 bin polis FETÖ operasyonları çerçevesinde açığa alındı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğünde ise resmi açıklamalara göre 86’sı rütbeli, 6’sı idari hizmetli 439 polis açığa alınmıştır. Vatan hainlerinin kökü kazınana kadar da bu operasyonlar devam etmelidir. Fakat ciddi ve belgeli delillerle bu konu derinlemesine araştırılmalıdır. Kimse mağdur edilmemelidir. Ayrıca operasyonlar sadece alt kademedeki memurlarla sınırlı olmamalıdır. Tepe noktadaki hainlerde cezalarını çekmelidir. Eğer yılanın başını ezmezseniz, kafasını size çevirip zehrini yine üzerinize sıçratır. Bu nedenle operasyonların ucu kime dayanırsa dayansın gerekli işlemler yapılmalıdır” şeklinde konuştu.

“Bizi kuş beyinleriyle AKP’nin koltuk değneği göstermeye çalışmasınlar”

Muhittin Taşdoğan, AKP’nin koltuk değneği gibi gösterilmesine sert tepki göstererek, " MHP’nin FETÖ, PKK, DAEŞ gibi ülkemize kastetmeye yeltenen tüm hainlerle mücadelenin yanında her zaman yer alacağının ve aldığını kanıtıdır. Bizi kuş beyinleriyle AKP’nin koltuk değneği gibi göstermeye çalışanlar şunu iyi bilsinler, MHP duruşunu hiçbir zaman bozmamıştır, bozmaya da niyetli değildir. Ülkemiz için gözümüzü kırpmadan canımızı vereceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. 15 Temmuz’da da herkes görmüştür ki, MHP bu ülkenin yegane teminatıdır” diye konuştu.

Kaynak: İHA