İsmet İnönü İngilizlere ne söz verdi?Osman Gökçek açıkladı

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Lozan anlaşmasıyla İslam'ın Türkiye'den kazınmak istediğini söyledi.

İsmet İnönü İngilizlere ne söz verdi?Osman Gökçek açıkladı
İsmet İnönü İngilizlere ne söz verdi?Osman Gökçek açıkladı
Beyaz Yv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Lozan'ın bir zafer değil hezimet olduğunu söyledi.

Beyaz Tv ekranlarında Ferda Yıldırım'ın sunduğu Sürmanşet programına konuk olan Osman Gökçek Lozan Antlaşması tartışmalarıyla ilgili “Türkiye adına Lozan anlaşması ile ilgili görüşmeleri yapan bir kişi Yahudi'dir. Lozan'la İslamiyet'i Türkiye'den kazımak istediler.” dedi.

Lozan görüşmelerinden çarpıcı detaylar veren Osman Gökçek şu ifadeleri kullandı;

Lozan anlaşmasının yapıldığı Avam Kamarası'nda İngiliz heyetinin başkanı Lord Curzon diye bir var. Muhalifler Lord Curzon'a diyor ki ‘Neden Türklere İstiklal'ini tanıdın?' Kendisi çok enteresan bir cevap veriyor. Diyor ki ‘Siz yanılıyorsunuz asıl bundan sonra Türkler bitti. Bir daha eski günlerine kesinlikle kavuşamayacaklar. Biz Lozan anlaşmasıyla ruhen imanen öldürdük. Türkler İslam'dan uzaklaştırılacaklar. Bunun için İsmet İnönü bize söz verdi.' Lozan için söylüyor bunu. Bunu ben söylemiyorum. Lord Curzon söylüyor bunu.

TÜRKiYE'DEN İSLAMİYETİ KALDIRMA PROJESİ

Lozan anlaşmasıyla ilgili Türkiye adına gidip gelen Haham Nahum'dur. Türkiye adına Lozan anlaşması ile ilgili görüşmeleri yapan bir kişi Yahudi'dir. Bu kişi bu görüşmeleri yaptıktan sonra İngiliz heyetinin başkanı Lord Curzon'a ‘Siz Türkiye'nin mülki tamamiyetini kabul edin. Ben onlara İslamiyeti ve İslam temsilciliklerini ayak altında çiğnetmeye teyit ediyorum.” diyor. Ve bu taahhüdünü yerine getiriyor.

KARŞI TARAF NİYE 1 YIL SONRA İMZALADI?


Biz Lozan anlaşmasını hemen imzaladık. Niye karşı taraf 1 yıl sonra imzaladı? Halifelik kaldırıldıktan sonra anlaşmayı imzaladılar. Eğer halifelik kalkmasaydı, İsmet İnönü dediğini yaptıramayacak ve Lozan anlaşması olmayacaktı. Yeni Yahudi'nin söylediği gibi Türkiye'nin İslamsızlaştırma projesini gerçekleştirdiler. Bunun üzerine de Lozan'ı imzaladılar.

LOZAN'LA İSMALEYET'İ TÜRKİYE'DEN KAZIMAK İSTEDİLER


Ezan Türkçe oldu. Hz.Muhammed (S.A.V) Mekke'den Medine'ye kaçtı. Hicret'in adı budur diye geçti kitaplarda. İnsanların sünnetine kadar karıştılar. Arapça dua eden insanlar cezaevine girdi. Camilere ahıra çevirdiler, camileri meyhaneye çevirdiler, camileri sattılar. Yani bir anlamda Lozan'da Lord Curzon'a verdikleri sözü bir anlamda tuttular. Nasıl tuttular? Türkiye'de İslam'ı kazımak isteyerek. Bu açık ve nettir. Halifeliği kaldırdılar ve bundan sonra ülkede yaşayan Müslümanlar büyük sıkıntı çekti. Bunları çekmesinin ardından Haham Nahum vardır. Bu anlaşmaların bütün müzakereleri yürüten kişi de bir Yahudi'dir. Ve bizim ülkemizden İslamiyet'i kazımayı taahhüt etmiştir.