Emniyet Müdürü Özkan Ve Eşinden Hasta Çocuklara Şefkat Eli

Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, beraberinde eşi Handan Özkan ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü görevlileri ile hasta servisinde yatan hastaları ziyaret ederek, çocuklara şefkat gösterdi, hediyeler dağıttı.

Emniyet Müdürü Özkan Ve Eşinden Hasta Çocuklara Şefkat Eli
Hastaların durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede yatan çocuklara moral vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Özkan, "Hastanede yatan çocuklarımız var. Onlara moral vermek için Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarla kendilerini ziyaret ettik. Toplum Destekli Polislik bünyesinde bir müddet projelerimiz yavaşlamıştı, yoğun bir şekilde bu çalışmalarımız devam edecek. Siirt’te polis ile vatandaş arasında zaten sağlam bir köprü var, bu köprüyü biraz daha sağlamlaştırıp aramızdaki iletişimi biraz daha güçlendirmek istiyoruz. Siirt diğer illere oranla daha huzurlu ise zaten bu vatandaş ile polis arasındaki köprülerin sağlam olduğundan kaynaklanıyor. Siirt’te sahip çıkıyoruz. Bugünkü etkinlikte bunun bir örneğidir. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.

Hastaların hatırını da soran Emniyet Müdürü Metin Özkan, erkek çocuklara oyuncak polis arabası hediye ederken, Emniyet Müdürü Metin Özkan’ın eşi Handan Özkan da kız çocuklara oyuncak bez bebek hediye etti. Çocuklarla sohbet ederek şefkat gösteren Emniyet Müdürü Metin Özkan’ın eşi Handan Özkan, hastanede çocuğu yeni sünnet olacak Suriye uyruklu bir anneyle de görüşerek, bir isteği olup olmadığını sordu.

Etkinlik, maskot kostümlü polisin çocukları eğlendirmesi ve Emniyet Müdürü Özkan ile beraberindekilerin başhekimi ziyaret etmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA