Emniyet Müdürü Böğrücü Açıklaması Üzülmeyin Diye Sosyal Yönümü Gizledim

Aydın’da yaklaşık 12 aydır görev yapan ve bugün itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılan Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğrücü Aydın Eczacı Odası’na da veda ziyaretinde bulundu. Aydın Eczacı Odası Başkanı Safa Karaarslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Halis Böğrücü, aslında çok sosyal biri olduğunu ancak Aydın’da bunu göstermediğini söyledi.

Emniyet Müdürü Böğrücü Açıklaması Üzülmeyin Diye Sosyal Yönümü Gizledim
1972 yılında 44 yıl önce göreve başladığını görev süresinin son 12 ayını da Aydın’da tamamladığını belirten Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğrücü, göreve başladığında kendisine ziyaret eden herkese ‘Hoşça kal’ ziyareti gerçekleştirdiğini belirterek, bundan sonraki yaşamını İstanbul’da sürdüreceğini belirtti.

Gerek Aydın Eczacı Odası, gerekse Aydınlılara yakın ilgilerinden dolayı teşekkür eden Aydın İl Emniyet Müdürü Böğrücü, Aydın’ı ve Aydınlıları sevdiğini ifade etti.

Aydın’da çok kısa bir süre kalacak olmasından dolayı sosyal yönünü gizlediğini de belirten Aydın İl Emniyet Müdürü Halis Böğürücü, “Ben aslında çok sosyal bir kişiliğe sahibimdir. 1972 yılından belir 44 yıldır çalışıyorum. Yaş haddinden dolayı Aydın’da kalacağım süre belliydi. Daha önceki görev yaptığım yerlerde ayrılık zor oldu. Beni alışanlar üzüldü. Aydın’da insanların beni alışıp ayrılık vaktinde üzülmemesi için var olan sosyal yönümü gizledim.” Diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürü Halis Böğürcü’ye teşekkür eden Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, “Bizler bürokraside iletişimin temini ve tesisini hep önemseriz. Bizim yanımızda özel bir yeriniz var. Her şeye rağmen biz sosyal yönünüzü fazlasıyla hissettik. Yolunuz Aydın’a düştüğünde her zaman ağırlamaktan mutluluk duyarız” diyerek bundan sonraki yaşamında huzur sağlık ve mutluluk diledi.
Kaynak: İHA