EKOBİD'den SAMULAŞ'a Ziyaret

Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği(EKOBİD) Yönetim Kurulu Samsun Büyükşehir Belediyesi SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan’ı ziyaret etti.

EKOBİD'den SAMULAŞ'a Ziyaret
Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Subaşı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Alp Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette EKOBİD yönetimi dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Dernek üyeleri toplu ulaşım araçları ile ilgili bisikletlerin tramvay ve otobüslere entegrasyonu, bisikletliler tarafından tramvay kullanım saatlerinin düzenlenmesi ve tramvay duraklarında yer alan bisiklet park yerleri gibi bazı konular hakkında taleplerini Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Kadir Gürkan’a ilettiler.

EKOBİD ile SAMULAŞ Pedallıyor

Ayrıca görüşme esnasında EKOBİD ve SAMULAŞ’ta görev yapan idareci ve personellerin katılacağı “EKOBİD ile SAMULAŞ Pedallıyor” etkinliği düzenlenmesine karar verildi.

Yapılacak program il etkinlik kapsamında belirlenecek hareket noktasından Samulaş A.Ş.’ye hareket edilecek ve SAMULAŞ’ta Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyelerine SAMULAŞ ve verilen toplu taşımacılık hizmetleri hakkında bilgilendirme yapılacak.
Kaynak: İHA