Yağcılar Mahallesindeki Dere Temizleniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlar tarafından talep edilen Yunusemre Yağcılar Mahallesinde yürüttüğü dere temizlik çalışmasıyla mahalleyi kötü kokudan ve kirlilikten kurtarıyor.

Yağcılar Mahallesindeki Dere Temizleniyor
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa il genelinde sürdürdüğü dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen taleplere vakit kaybetmeden cevap veren MASKİ, derelerdeki kirliliği gidermek ve yağışlı havalardaki taşkınları önlemek için dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesinde bulunan Aşağıçam, Adnan Menderes ve Balaban derelerinin temizlik çalışmalarına başladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen bin 150 metrelik çalışma tamamlandığında, vatandaşların dereden kaynaklı olarak yaşadıkları sıkıntılar ortadan kalkacak.

Taşkınlar son bulacak

MASKİ Genel Müdürlüğü’nce süren çalışmalardan mahalle sakinlerinin memnun olduğunu belirten Yağcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Zeybek, “Kışın yoğun yağışlardan dolayı deremizde taşmalar olmaktaydı. MASKİ’ye dilekçemizle birlikte başvurumuzu yaptık. Sağolsun ekipler hemen çalışmaya başladı.

Yapmış oldukları bu çalışmadan dolayı mahallemiz adına MASKİ’ye ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunarım” dedi.

Kaynak: İHA