Van TSO'da Online Hizmet Dönemi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu, üyelerine daha iyi hizmet vermek üzere başlattığı çalışmalar kapsamında teknolojik yenilikler sunmaya devam ediyor.

Van TSO'da Online Hizmet Dönemi
Uzun süredir üyelerin internet üzerinden işlem yapılması talebini değerlendiren Van TSO Yönetim Kurulu, bu amaçla www.vantso.org.tr adresinde yenilikler yaparak, üyelerin internet üzerinden odaya gelmeden hizmet alımı için olanak sağlandı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yeniden dizayn edilen web sitesini Van TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısında meclis üyelerine tanıttı. Takva, üyelerine en iyi ve hızlı hizmet vermeyi amaçladıklarını belirterek, “Bilgi ve teknolojileri çağında böyle bir hizmeti üyelerimize sunduğumuz için mutluyuz. Göreve başladığımızda üyelerimize verdiğimiz bir sözü yerine getirmiş bulunuyoruz. Bu dönemde üyelerimize yönelik yapmış olduğumuz en önemli hizmetlerden biri olarak değerlendiriyorum. Kalite Yönetim Sistemi ve Oda Akreditasyon Sistemi açısından Türkiye’deki iyi uygulamalardan biridir” ifadesini kullandı.

Van TSO’dan yapılan açıklamada ise, “Buna göre yeni web sitesi ile birlikte üyeler e-imzalı online belge talebinde bulunabilecek ve aidat ödemelerini yine web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecekler. Web sitesi üzerindeki bir diğer önemli panel de üyeler e-fuara firmalarını ücretsiz kayıt yapabilecek, böylece sanal dünyada firmalarının tanıtımını yapabileceklerdir. Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen etkinliklerin yer aldığı etkinlik takvimi ile birlikte üyeler odada gerçekleşen etkinlikler hakkında bilgi sahibi olacak, dilerlerse katılım sağlayabilecekler. Van TSO web sitesi üzerinden finansmana erişim olanakları, döviz kurları, kredi notu hesaplama ya da bankaların kredi olanakları hakkında anında bilgi sahibi olunabilecek. www.vantso.org.tr sitesi üzerinden mevcut ve yeni girişimcilere sağlanan desteklerin tamamına ulaşım, KOSGEB ve diğer fon sağlayıcı kuruluşlara erişim de sağlanabilecek.

Kent ekonomisi ile sosyal hayatına ilişkin yayınlanan aylık istatistiklere anında erişim, odaya kayıt yapma, kayıt silme ve diğer tescil işlemlerine ilişkin bilgi ve belgelere erişim, ayrıca üye temsilcisine ulaşım gibi birçok kolaylıkla üyelere hizmet verilmeye başlandı” denildi.
Kaynak: İHA