Vali Toprak Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile bir araya geldi.

Vali Toprak Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti
Vali Mustafa Toprak, ilçedeki okul ve yurtları gezerek, Doğanşehir’de yapılan yatırımlar, eksiklikler ve yapılması gereken projelerle ilgili olarak bilgi aldı. İlk olarak Doğanşehir Kaymakamlığını ziyaret eden Toprak’a Kaymakam Memiş İnan, ilçede yapılan projeler ve yatırımlar, asayiş, ilçenin tabii güzelliklerinin kazandırılması konularında bilgilendirdi. Daha Sonra Doğanşehir Belediyesini ziyaret eden Toprak, Belediye Başkanı Vahap Küçük’ten belediyenin çalışmaları, yapılan yatırımlar, kazandırılan tesisler ve Sürgü Mahallesi’nde bulunan Takas mesire alanının kazandırılması konusunda bilgi verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir’de söz verdikleri tüm vaatlerinin büyük çoğunluğunu yerine getirdiklerini belirtti.

Küçük, “Göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 7 milyon borç ödedik, Beypınarı Mesire Alanı, alt yapı, 300 araç kapasiteli otopark, cezaevleri, kültürel ve sosyal tesislerin kazandırılması gibi yatırımlar yaptık. Birçok mahallenin alt yapı ve kilitli taş işlerini bitirdik. Doğanşehir’e üniversite, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Doğanşehir’e özel hediyesi olan 100 yataklı Devlet Hastanesini kazandırdık. Diğer yarım kalan projelerimiz var, onları da peyderpey yapacağız” şeklinde konuştu.

Vali Mustafa Toprak, ilçede bulunan İlçe Müftülüğü Külliyesi, FETO yurtları ve devlet yurtlarını gezdi ve el konan FETÖ yurtlarının okullara devri konusunda çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Kaynak: İHA